Kantoor

Webshop
Kantoor

Ontwerp

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een interieurontwerp op maat.

Waarom Oudholland?

  • checkmarkVrijblijvend advies
  • checkmarkMogelijkheid tot uitgebreid interieurontwerp
  • checkmarkVolledig ontzorgen

Voor de aanschaf van kantoormeubelen of het compleet laten inrichten of restylen van een kantoor bent u bij Oudholland in Elburg aan het juiste adres. Een goed begin is het halve werk, daarom beginnen we altijd met een oriënterend gesprek. Daarin bespreken we onder meer de manier van werken van uw organisatie. Afhankelijk van dit gesprek en uw wensen krijgt u van ons een passende aanbieding, daarbij houden we rekening met de geldende normen om een optimaal resultaat te krijgen. Een impressie van ons aanbod:

  • Werkplekken, vergaderzalen en ontvangstruimten;
  • Interieurontwerp;
  • Inrichting van a tot z;
  • Opbergartikelen.

Expertise

Onze expertise is de basis van ons aanbod. De medewerkers van Oudholland hebben veel kennis van de arbo-wetgeving en de bijpassend NPR-gecertificeerde meubelen. Ook de nieuwe manieren van werken hebben we continu in ons achterhoofd. De opzet van een kantoor waar het nieuwe werken centraal staat is logischerwijs anders dan een bedrijf waar traditioneel wordt gewerkt.

Van a tot z

De kantoorinrichting, en projectinrichting, kan Oudholland van a tot z voor u regelen. Schroom niet om uw vraag bij ons neer te leggen, wij denken graag met u mee. Van kantoormeubelen en -inrichting tot de bijpassend gordijnen, beplanting en zelfs een kleine verbouwing. Passend bij uw bedrijf en budget.

Bezoek onze webshop

Vragen?

Hebt u hulp nodig bij het inrichten van uw kantoor- of bedrijfsruimte of bent u op zoek naar een specifiek meubel? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Elburg. Wij denken met u mee en helpen u graag!