Ons werk

Webshop
Ons werk

Eigen montage

Wanneer u bij Oudholland meubilair bestelt, krijgt u daadwerkelijk meubilair, dus geen dozen met losse onderdelen. Onze monteurs leveren al het kantoormeubilair gemonteerd bij u af.

Waarom Oudholland?

  • checkmarkVrijblijvend advies
  • checkmarkMogelijkheid tot uitgebreid interieurontwerp
  • checkmarkVolledig ontzorgen

Oudholland is een familiebedrijf en dat merkt u. Een goed contact staat voorop, net zoals uw wensen. Door onze werkwijze weet u zeker dat u meubilair vindt dat past bij uw bedrijf. Hierdoor gaat het meubilair jarenlang mee, zowel in gebruik als in functionaliteit. En gaat er een keertje iets stuk of mis? Trek gerust aan de bel. Ook ons garantiebeleid en de bijbehorende service is familiair. Precies zoals het hoort. Met Oudholland als partner haalt u meer uit uw meubilair.

Interieurontwerp

Hoe maakt u optimaal gebruik van uw ruimte? Welke uitstraling past bij u als organisatie? Welk budget heeft u? Onder meer met deze zaken houden wij rekening tijdens het maken van een interieurontwerp. Uw wensen en onze kennis worden optimaal gecombineerd. Het ontwerp moet uw organisatie namelijk passen als een jas.

Advies

Bij het inrichten van een werkruimte, is het belangrijk rekening te houden met verschillende factoren. Oudholland bekijkt de actuele arbo-wetgeving en zoekt samen met u naar een passende manier om te werken. Natuurlijk kijken we ook welk ergonomisch meubilair het best bij uw wensen aansluit, zodat uw medewerkers een gezonde werkplek hebben.

Van A tot Z

Oudholland is van a tot z specialist op het gebied van kantoor- en bedrijfsmeubelen. Denk aan werkplekonderzoeken en het geven van ergonomisch advies. Maar ook voor interne verhuizingen of andere facilitaire zaken kunt u bij ons aankloppen. Ons doel? Een optimale werkomgeving voor u en uw medewerkers. Zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw bedrijf. 

Service

De service van Oudholland is ouderwets goed. Zo hebben we onder meer een onderhoudscontract voor stoelen, geven we zitinstructies en doen we werkplekonderzoeken. Door deze services zorgen we ervoor dat uw organisaties altijd verzekerd is van een goede werkomgeving. Wilt u meer weten over deze en andere services? Laat het ons weten!

Bekijk ons werk

Projectinrichting of een andere wens?

Hebt u hulp nodig bij het inrichten van uw kantoor- of bedrijfsruimte of bent u op zoek naar een specifiek meubel? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Elburg. Wij denken met u mee en helpen u graag!

Ons werk

Ons werk is elke dag - van minuut tot minuut - anders. Van het inrichten van kantoren en garderobes tot complete magazijnen. Van het eerste advies en de interieurtekeningen tot het daadwerkelijk inrichten en afstellen van de meubels. Oudholland zet de puntjes op de i, zodat het past bij uw wens en organisatie.